Voorlichting seksualiteit 

Naast het geven van seksuologische behandelingen ben ik als arts-seksuoloog NVVS ook inzetbaar als (mede-)ontwikkelaar van voorlichtingsmateriaal op het gebied van seksualiteit en geef ik informatiebijeenkomsten over seksualiteit.

Voorlichtingsmateriaal

Als arts-seksuoloog heb ik meegewerkt aan de Pubergids en de materialen van Kriebels in je buik van Rutgers, kenniscentrum seksualiteit.

Mijn speciale aandachtsgebieden bij de ontwikkeling van voorlichtingsmateriaal op het gebied van seksualiteit zijn controleren of de medische en anatomische informatie juist is en het signaleren van en adviseren over seksisme. Maar ik kan natuurlijk iets bijdragen aan allerlei zaken op seksuologisch gebied. Wilt u informeren of ik hierin iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op via info@verbindinginpraktijk.nl.

Informatiebijeenkomsten seksualiteit bij vrouwen 

Op het gebied van seksualiteit bij vrouwen bestaan ontzettend veel onwetendheid, mythes en misverstanden die seks gecompliceerd maken en het seksueel plezier kunnen belemmeren. Ik vind het belangrijk dat de juiste informatie over seksualiteit bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Daarom geef ik informatiebijeenkomsten over vrouwelijke seksualiteit (ook voor mannen).

Voor meer informatie over deze bijeenkomst of als je ideeën hebt over andere onderwerpen kun je contact met me opnemen via info@verbindinginpraktijk.nl.