Wellust: Mijn boek over seksueel genot voor vrouwen

Mijn missie - en de motivatie voor mijn boek - is vrouwen helpen zich te bevrijden van de beperkingen die hen op seksueel gebied worden opgelegd, zodat ze hun seksualiteit naar eigen inzicht en verlangens kunnen vormgeven. Ik richt mijn behandeling dan ook altijd daarop in. En dat werkt. 

In essentie gaat mijn boek over autonomie van vrouwen, en hoop ik bij te dragen aan het creëren van een samenleving waarin gelijkwaardigheid de norm en realiteit is. Mijns inziens kan aandacht voor seksualiteit daarbij niet ontbreken, omdat ook op seksueel gebied sprake is van grote ongelijkheid, ten nadele van vrouwen.


Seksuele vrijheid

De kennis en ervaring die ik met het begeleiden van honderden vrouwen heb opgedaan, heb ik verwerkt in mijn boek: Wellust brengt seksuele vrijheid binnen handbereik!

 


Beschrijving

Hoe komt het dat seksueel genot voor vrouwen vaak ver te zoeken is – en hoe kunnen we dat veranderen? Diep ingesleten culturele mythes over vrouwelijke lust, aangeleerde schaamte over het eigen lichaam en een gebrek aan kennis beperken de mogelijkheden voor vrouwen om hun seksualiteit te beleven zoals zij dat zelf zouden willen. Gelukkig is er nu Wellust, een boek over vrijheid en genot! Hierin helpt seksuoloog Elise van Alderen vrouwen op weg naar seksuele autonomie. Haar boek geeft heldere uitleg over je seksorganen, bevrijdt je van verwachtingen en druk, prikt vele hardnekkige mythes door en biedt handvatten en oefeningen om je eigen seksualiteit te ontdekken. Opdat je als vrouw eindelijk voluit en vrij van seks kunt genieten.


Wellust 

Is verschenen bij uitgeverij Atlas Contact op Internationale Vrouwendag (8 maart 2023).
Je kunt het via de knop hieronder bestellen
.
En hier kun je enige reviews over Wellust lezen.

'If there's a book that you want to read, but it hasn't been written yet, then you must write it' (Toni Morrison)