De overgang en seksualiteit 

Mythes, misverstanden en een gebrek aan kennis

Op het gebied van seksualiteit en de overgang bestaan er veel mythes en misverstanden, en ook is er een gebrek aan kennis. In mijn ogen missen vrouwen daardoor onnodig en onterecht seksueel genot, voelen ze zich tekort schieten, en gaan ze aan zichzelf twijfelen. Ik vind het dan ook belangrijk dat de juiste en volledige informatie bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. 

Eenmalig kennisconsult

Speciaal voor vrouwen in de overgang heb ik een eenmalig kennisconsult van anderhalf uur waarin ik informatie geef en de meest voorkomende mythes, misverstanden en klachten worden besproken, en natuurlijk wat je eraan kunt doen.

Dit consult kan ook in de vorm van een informatiebijeenkomst aan een groep vrouwen worden gegeven. 

Boek en podcasts

Meer over de overgang in seksualiteit kun je lezen in mijn boek Wellust, en horen in de podcast van Care for Women: Seksualiteit tijdens de overgang; hoe jij kunt gaan genieten! 

Bijscholing

Daarnaast heb ik een scholing ontwikkeld over de overgang en seksualiteit, waarmee kennishiaten worden opgevuld en mythes ontkracht. 

Meer informatie

Voor meer informatie over het eenmalig consult, de informatiebijeenkomst of de scholing kun je contact met me opnemen via info@verbindinginpraktijk.nl.