Informatiebijeenkomsten vrouwen en seksualiteit 

Op het gebied van seksualiteit bij vrouwen bestaan ontzettend veel onwetendheid, mythes en misverstanden die seks veel te gecompliceerd maken.

In mijn ogen missen vrouwen daardoor onnodig en onterecht veel seksueel genot. Ik vind het dan ook belangrijk dat de juiste en volledige informatie bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Daarom geef ik informatiebijeenkomsten over seks en vrouwen. Deze zijn ook zeer nuttig voor tienermeiden.

Seks en vrouwen

Het is tijd voor het op een totaal andere manier aankijken tegen vrouwelijke seksualiteit. In de eerste plaats door te onderkennen dat vrouwen net zo'n seksuele wezens zijn als mannen. En daarnaast door vrouwen de kennis en controle te geven over hun eigen seksualiteit en niet langer af te schilderen als seksueel passief, lustobject, niet-weerbaar en ondergeschikt.

Mijn overtuiging én ervaring als seksuoloog zijn dat veel seksuele problemen bij vrouwen hierdoor goed op te lossen en zelfs te voorkomen zijn. 

Meer informatie 

De informatiebijeenkomsten zijn in het pand van Viamama Vrouwenzorg in Son, waar mijn praktijk gevestigd is, of op locatie.

Voor meer informatie over deze bijeenkomsten kun je contact met me opnemen via info@verbindinginpraktijk.nl.