Koop je eigen 3D-clitoris!

 

De clitoris is het seksorgaan van een vrouw (en niet de vagina). Het is het enige orgaan in het gehele menselijk lichaam met als enige functie seksueel genot. Toch zijn er maar weinig vrouwen (en mannen) die weten hoe de clitoris er precies uitziet en werkt.

Nu heb je de kans je eigen 3D clitoris te kopen! Gewoon voor jezelf om meer vertrouwd te worden met je eigen lichaam en seksualiteit, voor op de keukentafel om met je kinderen of vriendinnen over te praten, of voor educatie bijvoorbeeld op scholen of in je eigen werkzaamheden. 

Voor 9 euro (exclusief verzendkosten) heb je haar al in huis!

En wil je mooie afbeeldingen van de clitoris, plus een uitgebreide beschrijving van haar anatomie en functie, en nog veel meer informatie over seksualiteit bij vrouwen? 
Koop dan mijn boek Wellust!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De prijs van de 3D-clitoris is de kostprijs, ik maak er geen winst op. Mijn doel is de clitoris en haar werking, en daarmee seksueel genot voor vrouwen, algemeen bekend te maken. Het bestand om de 3D-clitoris te printen is ontworpen door Odile Fillod. Deze versie is het anatomisch correcte model. Als je liever zelf de clitoris in 3D wilt printen, bijvoorbeeld omdat je een andere kleur wilt, dan kan dat met dit bestand.