Praktijk in Verbinding

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen op weg naar (seksuele) autonomie. De naam verwijst ernaar dat verbinding daarbij een grote rol speelt. In de eerste plaats is het namelijk belangrijk dat je verbinding ervaart in je eigen lichaam. Zodat je kunt voelen. Een aanraking voelen, of de grond waarop je loopt, de warmte van de zon of een windvlaag over je gezicht. Maar ook voelen wat iets met je doet, wat je nodig hebt, waarnaar je verlangt. Want genieten is voelen. 

Beperkingen

Veel vrouwen voelen de verbinding met hun eigen seksualiteit minder of niet, omdat ze deze nooit hebben leren maken. Gebrek aan kennis, belemmerende mythes, en aangeleerde schaamte en ontevredenheid over het eigen lichaam spelen hierbij een grote rol. Het is mijn missie vrouwen te helpen zich los te maken van deze beperkingen.

Uit de schaduw

Als seksuoloog richt ik me op vrouwen (weer) de verbinding te laten maken met hun seksualiteit. Niet omdat ik seks nu zo belangrijk vind - sterker nog, ik vind dat het vaak veel te belangrijk wordt gemaakt waardoor er druk op komt en het vervormd raakt. Maar omdat hun seksualiteit voor veel vrouwen het deel is van hun identiteit dat het meest in de schaduw staat, waar de minste verbinding mee wordt ervaren.

Thuis

Ik begeleid vrouwen om de verbinding te maken zodat ze zich meer compleet en onafhankelijker gaan voelen. Zodat ze hun lichaam, hun eerste en laatste thuis, gaan bewonen. En van daaruit is, zoals ik inmiddels al honderden keren heb mogen zien, van alles mogelijk. 

Cliëntenstop

Wegens grote drukte in mijn praktijk heb ik momenteel een cliëntenstop, waardoor het helaas niet mogelijk is gesprekken in te plannen. Als je een afspraak wilt maken houd dan deze website in de gaten, ik geef hier aan wanneer afspraken maken weer mogelijk is.

Boek

Mijn visie, missie en jarenlange ervaring als seksuoloog heb ik verwerkt in mijn boek Wellust dat in maart 2023 is verschenen bij Atlas Contact.  

Media

In verschillende media is er veel aandacht geweest voor mijn boek, visie en boodschap. Lees, kijk en luister hier